Projecten

Nieuw project in Hilversum
Projecten · 23. oktober 2022
Wij kunnen vol trots mededelen dat wij binnenkort gaan starten met een nieuw project in Hilversum. In opdracht van Van der Haar Groep gaan wij de woningen renoveren aan de Larenseweg in Hilversum. Wij gaan deze monumentale woningen voorzien van 2000m2 nieuw snijvoegwerk.

Nieuw project - Universiteit in Utrecht
Projecten · 09. juni 2022
Op korte termijn gaan wij starten met het tweede deel van de restauratiewerkzaamheden aan de Universiteit in Utrecht. In 2021 hebben wij het eerste gedeelte afgerond. Wilt u graag weten hoe het restauratieproces verder verloopt. En bent u ook benieuwd naar de resultaten? Volg ons dan via onze social media kanalen.

Nieuw project - Weeshuis Nijkerk
Projecten · 09. juni 2022
Wij gaan deze zomer starten met de renovatie van het Weeshuis Nijkerk. Wij zullen dit prachtige pand herstellen in volle glorie. Naast het snijvoegwerk zullen wij o.a. ook de graffiti verwijderen van de gevel en de scheuren herstellen. Volg onze social media voor verdere updates en ontwikkelingen.

Projecten · 27. november 2020
Deze woning voorzien van nieuwe snijvoegen. Mooi project met een geweldig resultaat! #gevelonderhoud #renovatie #gevel #snijvoegen