Word lid van ons Team: ZZP'ers Voegers, Snijvoegers, Metselaars en Leerlingen gezocht!

Bij IC Renovatie geloven we in samenwerken aan uitmuntendheid. Als groeiend bedrijf met een gevestigde reputatie zijn we op zoek naar gedreven en getalenteerde ZZP'ers; voegers, snijvoegers, metselaars en leerlingen om ons team te versterken.

 

Wie we zoeken:

 • ZZP'ers; Voegers / Snijvoegers / Metselaars:
  Je bent een vakman met passie voor je werk. Je hebt ervaring in gevelrenovatie en -herstel, en je kunt zelfstandig projecten aanpakken. Je hebt oog voor detail en je streeft naar vakmanschap in elke voeg, steen en snijvoeg.
 • (ZZP'ers) Leerlingen:
  Ben je gepassioneerd over gevelrenovatie en wil je het vak leren van ervaren professionals? Dan zijn wij op zoek naar jou! We bieden een leeromgeving waarin je kunt groeien en je vaardigheden kunt ontwikkelen.

Wat we bieden:

 

 • Samenwerking:
  Werk samen met een team van ervaren en gepassioneerde vakmensen.
 • Ontwikkeling:
  Leer nieuwe technieken en verbeter je vaardigheden in een ondersteunende omgeving.
 • Variatie:
  Werk aan diverse projecten, van traditionele gevels tot historische restauraties.
 • Lange Termijn:
  Voor de juiste kandidaten bieden we de mogelijkheid om op de lange termijn met ons samen te werken.

Waarom IC Renovatie?

Bij IC Renovatie zijn we trots op onze reputatie voor vakmanschap en betrouwbaarheid. We zijn een hecht team dat waarde hecht aan kwaliteit en teamwork. Als je deel uitmaakt van ons team, krijg je niet alleen de kans om te groeien in je vak, maar ook om deel te nemen aan projecten die de geschiedenis en de toekomst van ons vakgebied vormgeven.

 

Klaar om je aan te sluiten?

Als jij een teamspeler bent met passie voor vakmanschap en je wilt deel uitmaken van een dynamisch en groeiend bedrijf, dan horen we graag van je! Stuur je korte motivatie naar ons toe, en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

 

"IC Renovatie: Samen bouwen we aan perfectie"

snijvoegers, voegers, metselaars, plaatsen snijvoegen, gezocht snijvoeger, voegen, gevel, gevelrenovatie, gevel renoveren, snijvoeg kosten, snijvoeg vervangen, gevelonderhoud, voegwerk vervangen, bouwbedrijf, voegbedrijf, renovatie, snijvoegen, knipvoeg

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.