Nieuws

De voeg kleurkoffer
Nieuws · 03. februari 2023
Ontdek de Voeg Kleurkoffer - Exclusief verkrijgbaar bij Geveladvies Midden Nederland Bent u binnenkort van plan om een voegklus uit te voeren? Dan hebben we goed nieuws voor u! Vanaf nu is de Voeg Kleurkoffer exclusief verkrijgbaar bij Geveladvies Midden Nederland. Met deze unieke koffer kunt u eenvoudig de kleuren van de voegen bepalen en uw gevel voegen in de door u gekozen kleur.

Benoeming in de krant
Nieuws · 09. november 2022
Afgelopen weken hebben wij hard gewerkt aan de restauratie van het Weeshuis in Nijkerk. In opdracht van Bureau Bos hebben wij de gevel voorzien van nieuwe snijvoegen, volledig in historische stijl. We zijn dan ook best trots dat we benoemd zijn in de krant

Drukte en werkvoorraad
Nieuws · 23. oktober 2022
Momenteel is het erg druk in onze sector. Tevens is er een groot personeelstekort en leveringsproblemen van sommige materialen. Helaas hebben ook wij hiermee te maken. Wij vinden dit erg vervelend! Het kan voorkomen dat wij uw offerte aanvraag soms iets minder snel oppakken dan u van ons gewend bent. Wij doen er echter alles aan om op zo een kort mogelijk termijn te reageren op uw aanvraag! Wij begrijpen als geen ander dat ook u graag wilt weten waar u aan toe bent!

Nieuwe onderneming gestart!
Nieuws · 22. oktober 2022
Wij zijn onlangs gestart met onze nieuwe onderneming, Geveladvies Midden Nederland! Onze adviseurs van Geveladvies Midden Nederland staan voor u klaar om u te voorzien van een volledig en 100% onafhankelijk advies voor al uw gevelwerkzaamheden. Na onze bezichtiging op locatie of op afstand, stellen wij voor u een volledig adviesrapport op. Hierin treft u alle informatie over de uit te voeren werkzaamheden, oorzaken en oplossingen en voorzien wij u van de marktconforme tarieven.

Nieuws · 17. december 2020
Tijdens de feestdagen zullen wij geen opdrachten op locatie uitvoeren. Wij zijn gesloten vanaf 21 december 2020 t/m 03-01-2021. Uiteraard zijn wij wel via onze website en per e-mail voor onze klanten bereikbaar. Heeft u vragen of wilt u een prijsopgave laten maken? Stuur uw verzoek digitaal bij ons in. Wij zullen uw verzoeken in deze weken wel in behandeling nemen, en zo spoedig mogelijk reageren. IC Renovatie wenst u fijne feestdagen en een voorspoedig 2021!!