Over ons - IC Renovatie

IC Renovatie Gevelrenovatie specialist Expertise in snijvoegen Vakmanschap in gevelwerk Ervaren renovatieteam Gevelrestauratie specialisten IC Renovatie geschiedenis Onze missie en visie Toewijding aan kwaliteit Betrouwbare gevelpartner IC Renovatie proje

Ontdek het verschil dat IC Renovatie kan maken voor uw gevel. Neem vandaag nog contact op voor een vrijblijvende offerte of meer informatie.

Wie zijn wij

IC Renovatie is onderdeel van Hagen Gevelservice B.V. Ben je op zoek naar vakmanschap in snijvoegen en knipvoegen? IC Renovatie is uw vertrouwde specialist.

 

Kwaliteit en service zijn onze prioriteit. We streven naar hoogwaardige resultaten en klanttevredenheid. Met ons ervaren team leveren we vakmanschap en expertise in snijvoegen en knipvoegen voor duurzame gevelafwerking.

 

Bij IC Renovatie krijgt u eerlijk advies en transparante communicatie gedurende het hele project. Uw visie is ons doel.

 

Waarom IC Renovatie kiezen?

 

 • Specialisatie:
  We zijn experts in snijvoegen en knipvoegen.
 • Ervaring: 
  Vertrouw op onze jarenlange ervaring.
 • Klantgericht:
  Uw tevredenheid is onze missie.
 • Kwaliteit:
  We werken met topmaterialen en moderne technieken.
 • Service:
  Onze klantenservice is altijd beschikbaar voor uw vragen en ondersteuning.

 Onze visie


Bij IC Renovatie hechten we veel waarde aan transparantie en klanttevredenheid. Onze filosofie is gebaseerd op eerlijkheid, openheid en een nauwe betrokkenheid bij onze klanten. Hier zijn enkele redenen waarom u voor ons kunt kiezen.

 

 


Ons werkgebied


Hoewel ons kantoor gevestigd is in Nijkerk, beperken wij onze werkzaamheden niet tot slechts één regio. Bij IC Renovatie zijn we trots op onze landelijke dekking, waardoor we onze hoogwaardige diensten in vrijwel heel Nederland kunnen aanbieden. Ons ervaren team staat voor u klaar, ongeacht waar uw project zich bevindt.


Certificering


Bij IC Renovatie geloven we dat vakmanschap de kern is van ons succes. Daarom vinden we het van essentieel belang om ons personeel up-to-date te houden met de nieuwste kennis en technieken op het gebied van gevelrenovatie en gevelonderhoud.