De voeg kleurkoffer
Nieuws · 03. februari 2023
Ontdek de Voeg Kleurkoffer - Exclusief verkrijgbaar bij Geveladvies Midden Nederland Bent u binnenkort van plan om een voegklus uit te voeren? Dan hebben we goed nieuws voor u! Vanaf nu is de Voeg Kleurkoffer exclusief verkrijgbaar bij Geveladvies Midden Nederland. Met deze unieke koffer kunt u eenvoudig de kleuren van de voegen bepalen en uw gevel voegen in de door u gekozen kleur.

Benoeming in de krant
Nieuws · 09. november 2022
Afgelopen weken hebben wij hard gewerkt aan de restauratie van het Weeshuis in Nijkerk. In opdracht van Bureau Bos hebben wij de gevel voorzien van nieuwe snijvoegen, volledig in historische stijl. We zijn dan ook best trots dat we benoemd zijn in de krant

Nieuw project in Hilversum
Projecten · 23. oktober 2022
Wij kunnen vol trots mededelen dat wij binnenkort gaan starten met een nieuw project in Hilversum. In opdracht van Van der Haar Groep gaan wij de woningen renoveren aan de Larenseweg in Hilversum. Wij gaan deze monumentale woningen voorzien van 2000m2 nieuw snijvoegwerk.

Drukte en werkvoorraad
Nieuws · 23. oktober 2022
Momenteel is het erg druk in onze sector. Tevens is er een groot personeelstekort en leveringsproblemen van sommige materialen. Helaas hebben ook wij hiermee te maken. Wij vinden dit erg vervelend! Het kan voorkomen dat wij uw offerte aanvraag soms iets minder snel oppakken dan u van ons gewend bent. Wij doen er echter alles aan om op zo een kort mogelijk termijn te reageren op uw aanvraag! Wij begrijpen als geen ander dat ook u graag wilt weten waar u aan toe bent!

Nieuwe onderneming gestart!
Nieuws · 22. oktober 2022
Wij zijn onlangs gestart met onze nieuwe onderneming, Geveladvies Midden Nederland! Onze adviseurs van Geveladvies Midden Nederland staan voor u klaar om u te voorzien van een volledig en 100% onafhankelijk advies voor al uw gevelwerkzaamheden. Na onze bezichtiging op locatie of op afstand, stellen wij voor u een volledig adviesrapport op. Hierin treft u alle informatie over de uit te voeren werkzaamheden, oorzaken en oplossingen en voorzien wij u van de marktconforme tarieven.

Nieuw project - Universiteit in Utrecht
Projecten · 09. juni 2022
Op korte termijn gaan wij starten met het tweede deel van de restauratiewerkzaamheden aan de Universiteit in Utrecht. In 2021 hebben wij het eerste gedeelte afgerond. Wilt u graag weten hoe het restauratieproces verder verloopt. En bent u ook benieuwd naar de resultaten? Volg ons dan via onze social media kanalen.

Nieuw project - Weeshuis Nijkerk
Projecten · 09. juni 2022
Wij gaan deze zomer starten met de renovatie van het Weeshuis Nijkerk. Wij zullen dit prachtige pand herstellen in volle glorie. Naast het snijvoegwerk zullen wij o.a. ook de graffiti verwijderen van de gevel en de scheuren herstellen. Volg onze social media voor verdere updates en ontwikkelingen.

Start van een nieuwe klus
Voegen · 16. april 2021
Wij zijn deze week weer gestart met een nieuwe klus in Kootwijkerbroek

Plaatsen van voegwerk
Tips · 26. maart 2021
IC Renovatie is de specialist in Nijkerk en omgeving voor het plaatsen van snijvoegen en knipvoegen. Dient uw gevel voorzien te worden van nieuwe voegwerk? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op!

Start nieuw project Loenen aan de Vecht
Voegen · 26. maart 2021
Wij zijn onlangs gestart met een fantastisch project! Wij voorzien deze nieuwe woning volledig van nieuw voegwerk.

Meer weergeven