Over ons


Wie zijn wij

Waarom u op ons kunt rekenen? Omdat ons bedrijf veel meer is dan alleen een bedrijf. Ieder teamlid voegt iets bijzonders aan ons team toe, maar we hebben onze waarden met elkaar gemeen. 

 

IC Renovatie heeft inmiddels al meer dan 15 jaar kennis en ervaring in huis. Wij hebben naast vele particulieren klanten, ook voor een aantal grote bedrijven mooie projecten mogen afronden. Waaronder het Weeshuis in Nijkerk, de Universiteit in Utrecht en Kasteel Weerdesteyn.

 

IC Renovatie is dé specialist in het plaatsen van snijvoegen en knipvoegen in Nijkerk en omstreken. Wij werken conform de norm van monumentenzorg. 

 

Wij zijn meer dan een voegbedrijf! We zijn een team van gelijkgestemden en we gebruiken onze passie om echt het verschil te kunnen maken!


Onze visie

Binnen onze organisatie hechten wij veel waarde aan;

  • Transparantie, wij zijn transparant en er zijn geen verborgen kosten 
  • Daarnaast vinden wij de klanttevredenheid erg belangrijk. Niet alleen bij oplevering van de werkzaamheden nemen wij alles met u door. Wij zullen gedurende de werkzaamheden u blijven informeren, zodat ook u betrokken blijft bij het proces.
  • IC Renovatie ontziet u in uw voeg- en metselwerk,
  • Wij kunnen vrijwel alle gevelproblemen voor u oplossen,
  • Wij zijn dé specialist in het plaatsen van knipvoegen en snijvoegen,
  • Werken volgens de richtlijnen van monumentenzorg,
  • IC Renovatie werkt samen met grote partners in de bouwsector, 
  • Wij garanderen binnen 5 werkdagen uw offerte aanvraag te beantwoorden. 

Ons werkgebied is vrijwel in heel Nederland

IC Renovatie is gevestigd in Nijkerk. Echter voeren wij  onze werkzaamheden uit in vrijwel heel Nederland. Wij beperken ons dan ook niet tot 1 regio. 

 

Wij zijn werkzaam in o.a. Amersfoort, Hilversum, Hoevelaken, Baarn, Almere, Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Brabant, Soest, Zeist, Barneveld, Ede en Apeldoorn.

 

 

 

 


Certificering

snijvoegen, knipvoegen, spouwankers, gevelrenovatie, gevelonderhoud, scheurherstel, voegen, voegbedrijf, renovatie, restauratie, gevelreiniging, gevelherstel, scheur gevel, metselwerk, onderhoud, snijvoeger, snijvoegspecialist, voegspecialist, geveladvies

Wij vinden het belangrijk om ons personeel up to date te houden, als het aankomt op opleidingen en cursussen. Wij beschikken dan ook over de standaard certificering zoals de VCA. Maar ook hebben wij onlangs weer de cursus voor spouwankers afgerond.