Snijvoegen en knipvoegen laten plaatsen door IC renovatie Nijkerk

Snijvoegen en knipvoegen vervangen is een belangrijk onderdeel van uw gevelonderhoud

Het plaatsen van snijvoegen en knipvoegen is onze specialiteit. Omdat wij het vak vanuit de oude ambacht hebben geleerd, Wij staan dan ook bekend als dé snijvoeger van Nijkerk en omgeving. 

 

IC Renovatie werkt conform de richtlijnen van monumentenzorg. Knipvoegen en  snijvoegen ziet u vaak bij de oudere panden en zorgt voor een frisse uitstraling van het pand. Gevelonderhoud is dan ook erg belangrijk om die uitstraling te behouden. De voegen kunnen zowel bij oude panden als bij nieuwbouw worden aangebracht. Echter wordt er vaak niet voor gekozen om een snijvoeg of knipvoeg in een nieuwbouw pand te plaatsen. De voegen zorgen voor een mooie uitstraling van uw pand. Mede doordat het diepte geeft in uw gevel.

snijvoegen, snijvoeger, voegen,voeger nijkerk, amersfoort, hilversum, utrecht

De verschillen tussen snijvoegen en knipvoegen in uw gevel

Er zijn veel overeenkomsten tussen snijvoegen en knipvoegen. Het voornaamste verschil tussen deze twee is, is dat de knipvoeg wat uitsteekt ten opzichte van de steen. Dit is bij de snijvoeg niet van toepassing. 

snijvoegen, snijvoeger, voegen,voeger nijkerk, amersfoort, hilversum, utrecht

IC renovatie de specialist van Nijkerk en omstreken in het plaatsen van snijvoegen en knipvoegen. Wilt u weten wat de kosten voor u zijn? Neem snel en geheel vrijblijvend contact met ons op.

Het plaatsen van een een snijvoeg of knipvoeg vergt veel tijd en precisie. Het gaat dan ook om echt ambachtswerk. Moet uw gevel voorzien worden van een nieuwe snijvoegen of knipvoegen? Neem dan snel contact met ons op met uw voegersbedrijf, IC Renovatie.  Wij kunnen met u een prijsopgave op maat samenstellen.

snijvoegen, snijvoeger, voegen,voeger nijkerk, amersfoort, hilversum, utrecht