Het impregneren van uw gevel nadat er gevelonderhoud werkzaamheden zijn uitgevoerd, zorgt voor een langer behoudt van het resultaat!

Waarom is impregneren van uw gevel belangrijk

Wanneer er werkzaamheden aan uw gevel worden uitgevoerd, denk hierbij aan gevelonderhoud, renovatie, of het vervangen van voegen, adviseren wij u om uw gevel te impregneren. 

 

Het impregneren van uw gevel draagt bij aan het behoudt van uw gevel. Door uw gevel waterafstotend te maken isoleert u uw woning of pand ook beter. 

 

Tevens blijft een geïmpregneerde gevel minder lang nat wanneer deze aan de schaduwkant staat. U voorkomt zo ook dat er vochtproblemen ontstaan of bestaande vochtproblemen zullen hiermee verholpen worden. 

Wilt u weten wat de kosten zijn voor het impregneren? Neem snel en geheel vrijblijvend contact op met IC renovatie Nijkerk.

Wilt u weten wat de kosten zijn voor u? Neem dan snel contact met ons op!

impregneren, nederland, gevel, renovatie, gevelonderhoud, gevelrenovatie, voegen, voegbedrijf, nijkerk, amersfoort, utrecht, amsterdam, rotterdam, harderwijk, soest, zeist, barneveld, ede, baarn, hilversum, eemnes, hoevelaken, lelystad, almere, driebergen